Vegansk rödbetssallad med sting

Jag har varit så sugen på köttbullsmacka ett tag att jag var tvungen att göra en igår. Jag har aldrig ätit köttbullsmackor tidigare så det var verkligen ngt jag såg fram emot. Snart 40 år och ingen köttbullsmacka i magen! Men eftersom jag inte orkade ta mig till ngn affär med vegansk rödbetssallad fick jag göra min egen. Den smakar nog inte traditionellt men den smakar gott!  

Vegansk rödbetssallad med sting (4 portioner)

1 dl fraiche
1 tsk dijonsenap
1 tsk kapris
2 dl tärnade inlagda rödbetor

Blanda fraich och senap. Hacka kaprisen och blanda i.

Tärna rödbetorna och blanda.

Klart!

Äts med fördel till en färsbullsmacka!

Vissa blodiga rester kan förekomma…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.