Veganska toscapersikor

posted in: Sött, Vegan | 0

Toscapersikor, så 80-tal, så gott!

Veganska toscapersikor (4 stycken)
225°C

240 gr inlagda persikor (avrunnen vikt)
50 gr mjölkfritt margarin
0,5 dl strösocker
0,5 dl sojagrädde
1 msk vetemjöl
100 gr mandelspån

Obs, mängden toscasmet är baserat på att du älskar tosca och vill gifta dig med tosca, annars halverar du mängden.

Låt persikorna rinna av i en sil.

Smörj en ungsfastform och lägg persiskorna i med den platta sidan neråt.

Smält margarin, socker, grädde, mjöl och mandelspån i en kastrull.

Klicka smeten på persikorna och grädda mitt i ugnen i 10-15 minuter.

Servera med grädde eller glass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.