Vege Miasto

posted in: Vegan, Warszawa | 0

Stad: Warszawa
Adress: Solidarności 60a

Hemsida

Om du är ute efter tårtor är Vege Miasto ditt ställe! Det avslöjas direkt du kommer in då den gigantiska tårtdisken står och triumferar stolt. Men än godare är faktiskt deras lemonad, tro det eller ej. Vi tog in en jordgubbs-, citron- och myntalemonad och… jag kan inte nog understryka att detta är magi! Så otroligt gott att jag utan problem hade kunnat dricka upp en liter själv. Bara så där. Pris? 20 Złoty.

Lemonaden är gjord på riktiga jordgubbar och citron, den smakar så fräscht och härligt att jag vill bli ett med den.

Jag åt en tortilla till lunch här. Vi hade för avsikt att äta pieroger men de var tyvärr slut så det blev inga. Tydligen ska pierogerna här vara mhmm…

Min tortilla serverades med sallad, avokadokräm och var grillad. Det var en rejäl måltid, väldigt mättande, för sina 24 Złoty.

Det går att sitta inne och ute och just idag, när det var så väldigt varmt var det såklart fullt ute så vi fick sitta inne och svettas. Men det är fint och fungerar bra det med.

Och sedan detta, den berömda tårtdisken! Detta måste vara varje vegans dröm att se. Tänk att kunna välja vilken av tårtorna du vill, och priset är så billigt att en storknar 12 Złoty för en bit. Alltså jag tror inte att ni förstår, men växelkursen jag hade kostar alltså en gigantisk tårtbit 27 kr.

Check this out! Chokladtårta deluxe. Tyvärr orkade vi inte äta upp dem pga så mkt mat, så mkt lemonad och så mkt tårta. Men alltså… sååå gott.

Menyer finns på engelska och är tydliga och enkla att läsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.