Salladskrydda

posted in: Tillbehör, Vegan | 1

Att köpa salladskryddor går väl an, men de är ju färdigsaltade och sötade. Så då kan jag likväl göra min egen tänker jag eftersom jag helt ärligt inte visste att de som en köper i många fall består till hälften av salt. Det här handlar inte om att jag är salträdd för det jag är jag inte (även fast jag kanske borde), utan om att jag saltar maten och sen slänger jag i kryddorna och då blir det ju inte alls som jag har tänkt mig.

Den här är lite lyxig med torkad ramslök och vitlöksgranulat. Mhmm…

Salladskrydda

1 msk basilika, torkad
1 msk oregano, torkad
1 msk persilja, torkad
1 tsk ramslök, torkad
1 tsk vitlöksgranulat
1 tsk timjan, torkad
1 tsk dragon, torkad
1 krm chilipulver

Blanda ihop.

Förvara i en lufttät burk och krydda sen lös.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.