Svartvita bönbiffar

posted in: Biffar, Vegan | 0

Här om månaden var jag på Högberga gård med jobbet. Dagen innan ringde jag och sa Hej, jag är vegan! och fick till svar Det fixar vi!. När vi sedan kom dit och fick maten såg den tråkig ut. Ack så tråkig. Sen började jag äta och seriöööst! Vilken god mat! Det var helt magiskt. Jag bad att få prata med kocken för att berätta hur nöjd jag var och frågade lite diskret vad maten innehöll och fick en kort sammanfattning som jag sedan testat mig fram på själv.

Svartvita bönbiffar

3 dl svarta bönor
3 dl vita bönor
2 kokta potatisar
0,5-1 dl havregryn
1-2 msk senap
1 liten gul lök
ngr stänk tabasco
salt
peppar

Hacka löken.

Mosa tillsammans allt till en smet. Låt gärna stå 30 minuter.

Stek.

Serveras med surkål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.