Vegansk körsbärsyoghurt

posted in: Frukost, Mellanmål, Sött, Vegan | 0

Jag erkänner, min favorit bland alla yoghurtsorter är Bärry körsbärsyoghurt. Men den innehåller ju väldigt mkt komjölk som jag inte äter. Av en slump har jag kommit på hur en ska göra egen körsbärsyoghurt. Jag älskar att gå i matbutiken bland hyllorna och kolla efter saker jag inte känner igen. Här om dagen gjorde jag det och fann polska, inlagda körsbär. Kan det bli bättre? Jag älskar körsbär. Så jag köpte en burk och åt ett par körsbär och kände direkt igen smaken, Bärry körsbär! Så varsågoda:

Vegansk körsbärsyoghurt

inlagda körsbär
Alpro mild & creamy, naturell

Lägg körsbär i en skål.

Fyll på med yoghurt.

Ät.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.