Lydecker & Boussard

posted in: Bröd, Lakto-vegetariskt, Stockholm, Vegan | 0

Stad: Stockholm
Adress: Pepparvägen 11

Hemsida

Även ute i förorten finns det finfina bagerier. I Hökarängen har Sébastien Boudets elever öppnat ett fint bageri med goda bröd. Det finns flera olika, tyvärr ngr med ägg så håll ögonen öppna så att du får det du vill ha.

Mona Lisa, nedan, är ett otroligt gott bröd. 1 kg bröd för 60 kr.

Synd bara att självaste Lydecker själv inte är så trevlig mot kunderna. Flera gånger när jag varit där börjar hon prata med nästa kund för att det är ngn hon känner och jag bli lite bortglömd. Det känns verkligen inte trevligt och välkomnande. Utöver det är det rätt gapigt när det här händer och ja… jag tycker väl inte det är det trevligaste. Men brödet är godare än det tråkiga, oservicemindeda (eh… vad är det för ord) beteendet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.