Fräsig brysselkål

posted in: Tillbehör, Vegan | 0

Jag har faktiskt aldrig ätit brysselkål förut för att jag har inbillat mig att det smakar för mkt kål. Hur jag fått det till att vara ngt negativt vet jag inte eftersom vitkål till exempel är galet gott.

Fräsig brysselkål (4 portioner)

350 gr brysselkål
2-3 msk margarin
oraffinerat havssalt

Ansa brysselkålen. Koka sedan brysselkålen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, känn med sticka, det brukar ta kring 5 min.

Spola genast av dem i kallt vatten och låt rinna av när de är mjuka.

Hetta upp en stekpanna, lägg i margarinet och låt kålen steka i cirka 3 min. Skaka eller rör om ett par gånger så att de får färg runt om.

Strö över flingsalt och servera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.