Vegansk curry-kyckling-röra

posted in: Mat, Sås/röra/salsa/sylt/mos, Vegan | 0

En kille i min klass äter baguette med currykycklingröra mest hela tiden och jag har fått sådana cravings på det att jag själv måste göra det. Jag äter det i baguetter men man kan ju ha det till potatis eller ngt annat smarrigt om man är lagd åt det hållet.

Vegansk curry-kyckling-röra (4 port.)

1 pkt Anammabitar/Istället för kyckling/ngt annat
1 brk Sour Supreme
2 tsk curry
10-12 soltorkade tomater
0,5 röd lök
salt
peppar
sirap

Stek Istället för kyckling och salta och pepra. Gör under tiden röran.

Häll över Sour Supreme i en skål, smaksätta med curryn och sirapen. Skär soltorkade tomaterna i strimlor, finhacka den röda löken och vänd ner i såsen. Späd ev med lite vatten.

När Istället för kyckling är klar vänder du ner det i röran.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.