Gräddig gryta

posted in: Gryta, Lakto-ovo-vegetariskt | 0

Eftersom jag tyckr att man ska försöka minska resursslöseriet, hey who’s talking, så äter jag upp allt jag har i skafferiet som är icke-veganska för att allteftersom köpa på mig nya braiga saker. Idag var jag sååå sugen på en gräddig gryta med mkt protein och slängde ihop ngt så gott att jag skäms över det själv.

Gräddig gryta (4 port.)

4 quornfiléer
2 gula lökar
1 klyfta vitlök
1 brk krossade tomater
1 frp vegansk matlagningsgrädde
o,5 broccolibukett
1 brk svarta bönor
1 buljongtärning
1 tsk timjan
salt
peppar
socker

Stek quornfiléer och lök i olja.

Tillsätt tomater, matlagningsgrädde, buljongtärningen och broccolin skurna i mindre bitar. Koka ett par minuter.

Häll i bönorna och låt koka ihop.

Smaka av med salt, peppar, timjan och socker.

Ät och dö lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.