Skaffericurry

posted in: Gryta, Vegan | 0

Jag orkade inte tänka på vad jag skulle laga för mat så jag gjorde den allt eftersom jag tillagade den med vad jag hade i skafferiet.

Skaffericurry (4 port.)

3 lökar, jag tog 2 gula och en röd
1 röd paprika
1-2 pkt krossade tomater
1 pkt svarta bönor
1 pkt kikärtor
1,5 tsk curry
1,5 tsk spiskummin
1,5 tsk chilipeppar
salt
peppar

Stek lök och paprika tills de är mjuka. Tillsätt krossade tomater och bönor. Låt koka ihop.

Tillsätt kryddorna och låt sjuda tills såsen inte är så blöt utan grytigare.

Jag åt med sparrispotatis, ljuvligt gott! Och bättre för miljön än det långtransporterade klassiska riset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.