Vegansk korvgryta

posted in: Gryta, Vegan | 0

Idag behövde jag ngt starkt när jag kom hem. Jag har varit på så dåligt humör och så irriterad hela dagen. Då fungerar det inte att äta ngt litet och snällt. Helst ville jag äta en pizza men det är ju inget vi ska göra, så det blev att jag rotade i skåpen för att se vad jag hade och än en gång blev det quornkorv. Ni kanske tror att jag bara äter korv men… ja, jag hade av ngn outgrundlig anledning 3 paket vegkorvar när jag började med det här. Jag äter knappt korv i vanliga fall. Men det är billigt att tömma frysen.

Men idag tog jag näst sista paketet och gjorde mig en het korvgryta.

Vegansk korvgryta (1 port.)

2 gula lökar
1 paprika
1 kinesisk vitlök
1 brk krossade tomater
3 vegankorvar
Salt
Peppar
Chilipulver
Paprikapulver
Timjan

Fräs lök och paprika mjuka. Häll på de krossade tomaterna och riv ner vitlöken. Låt puttra 10-15 min så det blir en härligt mustig konsistens.

Stek under tiden korvarna och skär dem sedan i mindre bitar.

Krydda av tomatsåsen så den blir het och god. Vänd ner korvarna i det och ät. Jag var så fettsugen så jag hyvlade ner 3 skivor ost i maten… kanske inte ngt för alla men det var gott tyckte jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.